MKB Nederland cloud actief

Remcoh wil MKB Nederland cloud actief maken. We geloven in de schaalvoordelen, prijsvoordelen, verhoogde productiviteit, flexibiliteit en continuïteit die cloud computing met zich meebrengt. Wij zijn enthousiast over de vrijheid die cloud computing biedt om samen met u een passende ICT-omgeving samen te stellen, waarbij het belangrijk is dat u alleen betaalt voor wat u gebruikt.

Dat is beter en slimmer inkopen. Beheer anno 2020 en daar voorbij.

... meer dan ICT beheer

Remcoh is er voor u van cloud-migratie tot en met beheer en ondersteuning. Wij creëren, beheren en bewaken de infrastructuur van uw cloud en zorgen dat alle software die u gebruikt probleemloos werkt en up-to-date is. Bovendien heeft u altijd contact met dezelfde groep cloud-experts die precies weten wie u bent en hoe ze u het beste kunnen helpen. Daarom zijn wij de juiste partner voor MKB Nederland.

Managed service organisatie: een kijkje achter de schermen bij Remcoh

We zijn er voor u De persoonlijke ondersteuning van de eindgebruiker staat bij ons centraal. Wij bieden de meest complete ICT ondersteuning voor MKB Nederland, omdat wij niet alleen uw ICT infrastructuur, maar ook uw medewerkers up and running houden. Remcoh is het verlengstuk van uw organisatie op het gebied van ICT.   We denken met u mee Met de i ...