Betrouwbare toegang met een hoge snelheid voor een groot aantal gebruikers.

Wij bieden een schaalbare en complete oplossing om veilig en stabiel draadloos te werken. U start met één of meerdere toegangspunten en breidt uit naar behoefte. Deze toegangspunten worden vervolgens door Remcoh (op afstand) beheerd vanuit de cloud.

Doet zich een storing voor op een van de toegangspunten? Dan ontvangt u uiterlijk binnen een werkdag een vervangend exemplaar; eenvoudig te installeren omdat het om een plug-and-play oplossing gaat. Uw netwerk zal direct weer functioneren.

WiFi

Iedere maand ontvangt u een uitgebreide rapportage over het gebruik (en eventueel misbruik) van uw netwerk. Ook is het mogelijk om maandelijks het aantal toegangspunten uit te breiden - of terugbrengen. Eventuele aanpassingen aan de configuratie worden door onze Remcoh experts opgepakt en kosteloos uitgevoerd.

Ook kunnen wij er voor zorgen dat de gasten binnen uw bedrijf toegang krijgen tot een beperkte verbinding. Dit is handig als u bijvoorbeeld een sportschool, hotel of een congrescentrum heeft en uw gasten wel toegang tot het internet wilt geven, maar met beperkte rechten zodat uw eigen werknemers veilig online kunnen werken. En bij u thuis kunnen we ook een toegangspunten plaatsen zodat u ook daar toegang heeft tot uw beveiligde bedrijfsnetwerk en bovendien gebruik kunt maken van VoIP telefonie.

Daarnaast werken we met een helder prijsmodel. Drie jaar lang heeft u garantie op toegangspunten, proactief beheer en uitgebreide maandelijkse rapportages. Geen verborgen kosten