De beste cloud oplossingen voor MKB Nederland

Microsoft Azure, 2TCloud of Office 365 - altijd een passende oplossing

Remcoh is er voor u van cloud-migratie tot en met beheer en ondersteuning. Wij creëren, beheren en bewaken de infrastructuur van uw cloud en zorgen dat alle software die u gebruikt probleemloos werkt en up-to-date is. Bovendien heeft u altijd contact met dezelfde groep cloud-experts die precies weten wie u bent en hoe ze u het beste kunnen helpen. 

Cloud computing verandert de manier waarop uw bedrijf informatiesystemen gebruikt op een ingrijpende maar volgens ons veelbelovende manier. Werken in de cloud betekend: 

  • Overal toegang tot uw desktopomgeving 
  • Snellere implementaties van nieuwe apps  
  • Directe schaalbaarheid 
  • Geen hoge kosten op voorhand 
  • Alleen betalen voor wat u gebruikt 
  • Geen zorgen meer maken over onderhoud en updates 
  • Beter beveiligd 

 

Gecertificeerd cloud partner van Microsoft

Verschillende cloud modellen

Als gecertificeerd cloud partner van Microsoft helpen wij u graag uw ICT-omgeving zo goed mogelijk vorm te geven. Wij bieden verschillende cloud modellen aan; van infrastructure as a service (IaaS) tot Software as a service (SaaS) en alles ertussenin. Bovendien beheren, bewaken en ondersteunen wij uw servers en devices, want als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.  

 

Microsoft Azure

Stabiel, schaalbaar en overal bereikbaar

 

Azureonderdeel van het Microsoft Online Services pakket—is het cloud platform van Microsoft. Het is een groeiende verzameling van cloud diensten en toepassingen die samengesteld kunnen worden op basis van de specifieke wensen van de klant. Daarnaast—afhankelijk van uw wensen—zijn we ook in staat een alternatief cloud platform (bijvoorbeeld: 2tCloud) aan te bieden. Natuurlijk gaan we altijd samen na welk cloud platform het beste aansluit bij uw ambities. 

Office 365

Office 365

Samenwerken wordt nog makkelijker

Of u nu thuis wilt werken of op kantoor, op uw desktop, laptop, of toch liever op een mobiel device, Office 365 is uw complete kantoor in de cloud! Office 365 is het Office waar u al bekend mee was en al jarenlang mee gewerkt heeft maar dan online. U kunt nu waar en wanneer u dat het beste uitkomt werken aan uw (bedrijfs)documenten met de online applicaties van Microsoft. 

 

Bovendien is Office 365 gemaakt voor teamwork en staat u toe samen te werken wanneer u maar wilt via onder andere:

  • Gedeelde documenten
  • Skype for Business
  • SharePoint

Handig nu een deel van onze medewerkers steeds vaker en meer buiten de deur werken—thuis, bij een klant, of onderweg—en afhankelijk zijn van een goede ICT-infrastructuur die zij ook vanaf tablet of smartphone moeten kunnen bereiken.

Microsoft garandeert daarbij een beschikbaarheid van meer dan 99% en investeert voortdurend in hun infrastructuur. Niet geheel onbelangrijk nu we allemaal steeds meer overgaan naar de cloud en we er dus vanuit moeten kunnen gaan dat deze altijd beschikbaar is. 

 

Geïnteresseerd? Heeft u nog vragen? We leggen u graag alles uit over Azure of Office 365, en gaan graag na wat het beste bij u past:

Contact:

sales@remcoh.nl
+31 (0)40-7507740