Efficiënter samenwerken met Office 365

Office 365 is het office pakket waar u altijd al mee gewerkt hebt, maar dan in de cloud. Office 365 gaat waar u gaat. Uw documenten zijn altijd up to date en beschikbaar. Online of offline, aan uw bureau of onderweg, op uw PC of op uw Mac – u heeft altijd alles wat u nodig heeft om efficiënt te werken en in contact te blijven met uw werknemers, collega’s en/of klanten.

Teamwork

Email en kalender

Altijd toegang tot uw e-mails, contacten en de gedeelde agenda’s van uw werknemers en/of collega’s op al uw devices. U kunt meteen zien wie vrij is en wie een afspraak heeft staan. Met iedere e-mail die u verstuurt, werkt u aan uw merkbekendheid. Uw e-mails hebben een grotere impact als u ervoor zorgt dat ze bij uw huisstijl passen en als u een afbeelding toevoegt om uw boodschap kracht bij te zetten. Office 365 staat u toe berichten tot wel 150 MB te verzenden, en met 50GB cloud opslag per gebruiker kunt u zelf alle belangrijke e-mails die u ontvangt probleemloos bewaren.

 

Online Meetings

Nooit meer een meeting missen. Vanaf nu kunt u uw werknemers, collega’s en/of klanten online spreken – via ieder device en waar u ook bent. Geen reistijd en geen reiskosten. Samen meer gedaan krijgen – ook onderweg. Door de integratie met Outlook is het eenvoudig om online meetings in te plannen en een vergaderverzoek naar uw contacten te verzenden.

  • Tot 250 contacten tegelijkertijd spreken
  • Uw beeldscherm delen
  • Real-time note taking

 

Documenten delen

Omdat uw bestanden in de cloud opgeslagen zijn (1 TB opslag per gebruiker) is het eenvoudig om ze te ordenen, synchroniseren en te delen. Het is zelfs mogelijk om samen met één of meerdere personen aan hetzelfde document te werken. Deel comments en status updates om het samenwerken overzichtelijk te houden. Uw documenten zijn dus altijd up to date en iedereen heeft toegang tot de laatste versie. U bepaalt zelf wie toegang heeft tot welke documenten; wie mag editen en wie alleen mag lezen.

 

Geïnteresseerd? Heeft u nog vragen? We leggen u graag alles uit over het Office 365 concept.

 

comments powered by Disqus